GARMIN во Вашиот Бизнис

Секој модерен и успешен бизнис секојдневно се стреми да ги подобри и условрши деловните активности.

КАКО GARMIN може да Ви ја подобри ефикасноста во Вашето секојдневно работење?

drivesmart 50lm

Тргнувате на состанок или достава на производи до некој деловен партнер, се прашувате КАДЕ му беше ЛОКАЦИЈАТА ?!
– Користете листа на локации за Вашите досегашни и снимете ги локациите на новите деловни партнери – со еден клик на Вашиот GARMIN навигатор ќе ја имате рутата до локацијата на партнерите, до Хотелот или Ресторанот за состанок.

50lm-menu

50lm-foresquare


ПРОМОТИВЕН ПОПУСТ ЗА “BUSINESS2BUSINESS” СОРАБОТКА
Цени од 5980 денари. Бесплатна испорака и обука за користење при првично стартување.
(Можност за годишен договор за одржување со транспортни компании )

контактирајте не | info@garmingps.mk | www.garmingps.mk | +389 78 306 200


50lm-funkcii

Comments are closed.