Mapping

Нудиме развој на проекти, теренско прибирање на податоци и стручни консултации во областа на картирање и креирање GeoIS во повеќе области.
Web Mapping | POI | Street models | Addres models | DTM | Detailed location

Production, Distributing & Development of GIS/CAD GeoSpatial Data using a variety of techniques (GNSS/GPS, Georeferencing, COGO… )
Contact Us about details.
info@gizzo.mk | +389 78 306 200

MKmaps_logo

Погледнете ја понудата за WebMapping просторно презентирање …
За детална соработка од областа на Навигациско и Прецизно Просторно позиционирање за бизнис и приватни потреби, слободно контактирајте не.

Comments are closed.