Web publishing

Нудиме решенија за професионален WEB HOSTING + Развој на WEB портали со компаниски email адреси и комплетен WEB маркетинг.

Georeport-Logo
Во Геодетската стручна јавност го креиравме и одржуваме  WEB порталот  www.georeport.mk
Стручен БЛОГ на м-р Александар Тушев дипл.геод.инж

——————————————————————-

webpartner_logo_web

“Интернетот како медиум во последните години добива висока популарност во секој сегмент од современото живеење . Тоа е сосема оправдано ако направиме споредба колку брзо и едноставно ги добиваме информациите од интернет за разлика од сите други медиуми. 24часа на ден Web страните се достапни за секој што сака да добие актуелна информација за Вас ”

www.Webpartner.mk

Comments are closed.