GARMIN

 

Бизнис соработка

GARMIN
Ваш водич во активен животен стил!
навигација | рекреација | спорт | outdoor | лов | риболов | планина |велосипед | трчање | ski …
Имате ИТ продавница, работите со автомобиликамиони, имате авто-сервиспланинар сте, претставник сте на спортски клубтрчате на кеј, пливатескијате, возите велосипед?

Соработувајте со нас во сите овие сегменти од секојдневниот живот.
GARMIN нуди производи и решенија за секакви потреби – погледнете на овој линк

Светот е дигитален во се повеќе сегменти, корисничката смерт технологија е наш секојдневен помошник, информации од рака со технолошки напредни смарт часовници, користењето на ГПС навигација и smart производи со GPS зема се поголем замав, секому му е полесно да ја напише адресата каде сака да оди и безбрижно да ужива во патувањето или да ги следи сите свои спортски и рекреативни активности со еден клик преку smart часовниците со GPS од GARMIN.
Следејки го овој тренд, ние развивме мрежа на партнери на територијата на цела држава, и ја доближуваме врвната технологија на Garmin поблиску до Вас корисниците.

Контактирајте не и предложете ни го Вашиот план за соработка, сигурни сме дека ќе постигнеме резултати!


Компанијата Гиззо Консалтинг дооел, како авторизиран GARMIN партнер комплетно го застапува GARMIN во Македонија, обезбедува целосна техничка поддршка, сервис и корисничка поддршка.

Слободно контактирајте не на info@garmin.mk или +389 78 306 200.

Comments are closed.