Новата серија GARMIN forerunner смарт часовници со GPS


GARMIN forerunner се smart часовници со GPS и апликации за професионалнo и рекреативнo трчање и спортски активности, елегантни, вклопливи во секој модерен стил и полни со информации за секојдневен додаток на Вашата рака.
[divider type=”one”]
ПРЕДНАРАЧКИ за новата Forerunner серија со ПОДАРОК или 6 Рати без камата до 16.05.2019
Едноставна online постапка, изберете модел, пополнете нарачка или апликација за рати – притисни за рати.
За секави детали слободно контактирајте не на 078 306 200 [viber & whatsapp]
Online на www.garmin.mk/forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за  вашиот ден воопшто. Мерат пулс 24/7, вкупни дневни движења, ниво на стрес на организмот и начин на спиење, во тек на тренинг мерат исто така пулс, време, растојание, рута, VO2max, ниво на тренинг, препорачан одмор, сумиран резултат, а сите резултати се меморираат и се достапни за различни анализи на телефон и компјутер во апликацијата Garmin Connect и се појдовен показател за вас и вашиот тренер, како би можеле да го следите и планирате Вашиот напредок.

Вие само трчајте и натпреварувајте се, а GARMIN forerunner мери и анализира се што е потребно од вашиот тренинг, трка и секојдневие!

Изберете го Вашиот forerunner часовник со промотивни цени, подарок и рати со online постапка.
За секави детали слободно контактирајте не на 078 306 200 [viber & whatsapp]

Online на www.garmin.mk/forerunner

Comments are closed.