GARMIN во Вашиот Бизнис

Секој модерен и успешен бизнис секојдневно се стреми да ги подобри и условрши деловните активности.

КАКО GARMIN може да Ви ја подобри ефикасноста во Вашето секојдневно работење?

drivesmart 50lm

Тргнувате на состанок или достава на производи до некој деловен партнер, се прашувате КАДЕ му беше ЛОКАЦИЈАТА ?!
– Користете листа на локации за Вашите досегашни и снимете ги локациите на новите деловни партнери – со еден клик на Вашиот GARMIN навигатор ќе ја имате рутата до локацијата на партнерите, до Хотелот или Ресторанот за состанок.

50lm-menu

50lm-foresquare


ПРОМОТИВЕН ПОПУСТ ЗА “BUSINESS2BUSINESS” СОРАБОТКА
Цени од 5980 денари. Бесплатна испорака и обука за користење при првично стартување.
(Можност за годишен договор за одржување со транспортни компании )

контактирајте не | info@garmingps.mk | www.garmingps.mk | +389 78 306 200


50lm-funkcii

Read More

MKmaps.com – проект кој промовира локации од интерес

GARMIN Македонија
MKmaps.com е проект кој промовира локации од интерес за туристи, бизниси, културни знаменитости, споменици, разни настани, спортски локалитети и слично.
Целта е на заинтересираните странски и домашни посетители да им го олесни пристапот до контакт информации и GPS ЛОКАЦИЈА па користејки ГПС Навигација полесно да пристигнат на посакуваната адреса/локација.
www.MKmaps.com | www.welcome2macedonia.com
Read More