Новата серија GARMIN forerunner смарт часовници со GPS


GARMIN forerunner се smart часовници со GPS и апликации за професионалнo и рекреативнo трчање и спортски активности, елегантни, вклопливи во секој модерен стил и полни со информации за секојдневен додаток на Вашата рака.
[divider type=”one”]
ПРЕДНАРАЧКИ за новата Forerunner серија со ПОДАРОК или 6 Рати без камата до 16.05.2019
Едноставна online постапка, изберете модел, пополнете нарачка или апликација за рати – притисни за рати.
За секави детали слободно контактирајте не на 078 306 200 [viber & whatsapp]
Online на www.garmin.mk/forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за  вашиот ден воопшто. Мерат пулс 24/7, вкупни дневни движења, ниво на стрес на организмот и начин на спиење, во тек на тренинг мерат исто така пулс, време, растојание, рута, VO2max, ниво на тренинг, препорачан одмор, сумиран резултат, а сите резултати се меморираат и се достапни за различни анализи на телефон и компјутер во апликацијата Garmin Connect и се појдовен показател за вас и вашиот тренер, како би можеле да го следите и планирате Вашиот напредок.

Вие само трчајте и натпреварувајте се, а GARMIN forerunner мери и анализира се што е потребно од вашиот тренинг, трка и секојдневие!

Изберете го Вашиот forerunner часовник со промотивни цени, подарок и рати со online постапка.
За секави детали слободно контактирајте не на 078 306 200 [viber & whatsapp]

Online на www.garmin.mk/forerunner

Read More

GARMIN во Вашиот Бизнис

Секој модерен и успешен бизнис секојдневно се стреми да ги подобри и условрши деловните активности.

КАКО GARMIN може да Ви ја подобри ефикасноста во Вашето секојдневно работење?

drivesmart 50lm

Тргнувате на состанок или достава на производи до некој деловен партнер, се прашувате КАДЕ му беше ЛОКАЦИЈАТА ?!
– Користете листа на локации за Вашите досегашни и снимете ги локациите на новите деловни партнери – со еден клик на Вашиот GARMIN навигатор ќе ја имате рутата до локацијата на партнерите, до Хотелот или Ресторанот за состанок.

50lm-menu

50lm-foresquare


ПРОМОТИВЕН ПОПУСТ ЗА “BUSINESS2BUSINESS” СОРАБОТКА
Цени од 5980 денари. Бесплатна испорака и обука за користење при првично стартување.
(Можност за годишен договор за одржување со транспортни компании )

контактирајте не | info@garmingps.mk | www.garmingps.mk | +389 78 306 200


50lm-funkcii

Read More

MKmaps.com – проект кој промовира локации од интерес

GARMIN Македонија
MKmaps.com е проект кој промовира локации од интерес за туристи, бизниси, културни знаменитости, споменици, разни настани, спортски локалитети и слично.
Целта е на заинтересираните странски и домашни посетители да им го олесни пристапот до контакт информации и GPS ЛОКАЦИЈА па користејки ГПС Навигација полесно да пристигнат на посакуваната адреса/локација.
www.MKmaps.com | www.welcome2macedonia.com
Read More

GARMIN Mакедонија Ви посакува Среќни Празници

GARMIN Happy Holidays

GARMIN Ви посакува Среќни Празници … Возете безгрижно и безбедно до целта и во новата 2015…
Пријатни празнични патувања … Garmin Македонија …

www.GarminGPS.mk

Garmin logo znak

Read More

Adria Route map – New version 4.2

Adria Route region map is avalible in New version 4.2

more info

Read More